ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Οδεύει προς Πανιώνιο ο Μήτρογλου!


Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!!!

Θετική έκβαση φαίνεται να έχει για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο. Από τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης με τον πατέρα του 22χρονου επιθετικού, προκύπτει ότι η πλευρά του νεαρού φορ δείχνει πλέον συγκαταβατική να συνεχίσει την καριέρα της στους Νεοσμυρνιώτες για τους τέσσερις επόμενους μήνες.
Καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή την αλλαγή στάσης διαδραμάτισε η συμπεριφορά του νέου προέδρου του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατέστησε σαφές στον πατέρα του ποδοσφαιριστή ότι ο Ολυμπιακός πιστεύει ακράδαντα στο πλούσιο ταλέντο του και ότι από το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει εκ νέου σημαντικό ρόλο στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Απλά, αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι ο Μήτρογλου να πάρει τις απαιτούμενες ευκαιρίες, ώστε να κρατήσει ένα ρυθμό και να επιστρέψει πανέτοιμος να ηγηθεί εκ νέου της γραμμής κρούσης των «ερυθρόλευκων».
Ζήτησε προθεσμία ο Μήτρογλου

Από την πλευρά του παίκτη ζητήθηκε προθεσμία τριών ημερών μέχρι να αποφασίσει οριστικά για τη μετακίνησή του στον Πανιώνιο.
Ο 22χρονος επιθετικός περιμένει μήπως προκύψει πρόταση από σύλλογο της Μπουντεσλίγκα και εφόσον δεν υπάρξει κάτι, να ντυθεί στα κυανέρυθρα για τους επόμενους πέντε μήνες, ώστε να ενισχύσει την ομάδα του Τάκη Λεμονή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βέρντερ Βρέμης δεν θα καταθέσει πρόταση, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από Νυρεμβέργη και Κολωνία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: