ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Μιραλάς!!!

Λίγες μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας που είχε θέσει η Σεντ Ετιέν (31 Ιανουαρίου), ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Κέβιν Μιρααλάς από την γαλλική ομάδα και ο Βέλγος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τρία ακόμη χρόνια. Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πάντελιτς και Πάρντο από Μαρινάκη.
Οι «ερυθρόλευκοι» κατέβαλαν στους Γάλλους 2,2 εκ. ευρώ, αντί 2,5 εκ. ευρώ που προέβλεπε η αρχική συμφωνία, ενώ θα δώσουν ολόκληρο το ποσό και όχι σε τρεις δόσεις, όπως αρχικά προβλεπόταν. Μάλιστα παραμένει στη συμφωνία και η ρήτρα των 4,2 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι όποια ομάδα επιθυμεί, μπορεί να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό το καλοκαίρι και να κάνει δικό της τον 23χρονο άσο.
Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πάντελιτς και Πάρντο
Συνάντηση με τους Μάρκο Πάντελιτς και Ούρκο Πάρντο είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε και στους δύο πως τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής τους υπολογίζουν και θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα. Στον Σέρβο επιθετικό διαμηνύθηκε πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να παραχωρηθεί, ενώ στον 28χρονο τερματοφύλακα η πρόθεση του Ολυμπιακού να ενεργοποιήσει το καλοκαίρι την οψιόν αγοράς του από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: