ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ομιλία Μαρινάκη... εν όψει του δεύτερου γύρου!


Στου Ρέντη προκειμένου να ντοπάρει τους παίκτες για να κάνουν καλό ποδαρικό βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ζήτησε συνεχή δουλειά ώστε ο απολογισμός στο τέλος της χρονιάς να είναι θετικός, ενώ συνέστησε στους ποδοσφαιριστές να μην παρασύρονται απ' όσα ακούγονται και αφορούν τον «αιώνιο» αντίπαλο. Επίσης ο κ. Μαρινάκης μίλησε για τις όποιες προσθήκες γίνουν, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε και την προπόνηση της ομάδας Κ-15.
Συνοδευόμενος από τον Β' αντιπρόεδρο, Σωκράτη Κομινάκη ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά παράλληλα κατάφερε να «σβήσει» και όποια... σύννεφα ενδέχεται να δημιουργούνται από τη συνεχή μεταγραφολογία. Πριν μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές οι δύο εκπρόσωποι της διοίκησης είχαν σύντομο τετ α τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης είπε επί λέξει στους παίκτες: «Καλή χρονιά. Σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας πάνω απ' όλα. Δεν πρέπει να παρασύρεστε από λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες παρουσιάζουν μια εικόνα διάλυσης του Παναθηναϊκού. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να παίζετε πάντα δυνατά και να κερδίζετε τα παιχνίδια. Είναι πολύ βασικό για μας να κρατάμε χαμηλό προφίλ, να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα δούμε τα αποτελέσματα, γιατί όπως γνωρίζετε ο πρωταθλητής χειμώνα δεν είναι πάντα και αυτός που κατακτά τον τίτλο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου γιατί μπορεί να την πατήσουμε. Να μην χαλάσουμε τα όσα ωραία κερδίσατε στον πρώτο γύρο.
Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι δύσκολοι μήνες, με πολλά παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο γι' αυτό πρέπει να προσπαθείτε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Για τις μεταγραφές μιλήσαμε πριν από λίγο με τον κ. Βαλβέρδε και οι δυό μας σας εμπιστευόμαστε απόλυτα. Αν γίνουν μια, δύο προσθήκες θα είναι απλά διορθωτικές για να καλύψουμε κενά που δημιουργούνται από τους τραυματισμούς. Να ξέρετε ότι  δημοσιεύματα, όπως για παράδειγμα αυτά που αφορούν τον Μιραλάς, έχουν σκοπό να μας βλάψουν. Διαπίστωσα εδώ ότι έχετε πολύ καλό κλίμα και έτσι να συνεχίσετε. Μην αφήσετε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2011 και περιμένω από εσάς να προσπαθήσετε για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που ξεκινήσαμε στην αρχή της σεζόν».

Ο κ. Μαρινάκης παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της πρώτης ομάδας και στη συνέχεια την προπόνηση της ομάδας Κ15, που διεξαγόταν την ίδια ώρα σε διπλανό γήπεδο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ευχήθηκε καλή χρονιά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ενημερώθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Πάβλοβιτς για την δουλειά που γίνεται στο τμήμα. Ζήτησε από τον κ. Πάβλοβιτς να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια τους, έτσι ώστε μετά από λίγα χρόνια να τροφοδοτήσουν τουλάχιστον με 4-5 παίκτες την πρώτη ομάδα. «Αυτό θα είναι επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: