ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στα χέρια Χριστοδουλόπουλος-Πλεσί...Τα επεισόδια δεν έχουν τελειωμό!!!


Τα επεισόδια μεταξύ παικτών στον Παναθηναϊκό είναι πλέον ρουτίνα! Αυτή τη φορά ήταν ο Πλεσί με τον Χριστοδουλόπουλο που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια! Σε απολογία οι δυο τους, καθώς και άλλοι 8!
Θέλουν να ηρεμήσουν και δεν μπορούν στον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνεται ότι ούτε οι δύο σερί νίκες με Ξάνθη και Άρη άλλαξαν το βαρύ κλίμα. Δεν είναι μόνο το… διοικητικό μπάχαλο, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!
Κάτι ανάλογο ισχύει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τα συνεχόμενα επεισόδια μεταξύ των παικτών. Το περασμένο Σάββατο ήταν ο Λέτο με τον Κατσουράνη που μετά το παιχνίδι με τον Άρη παραλίγο να έρθουν στα χέρια.
Το πρωί της Τρίτης, ανάλογες σκηνές επναλήφθηκαν στην Παιανία ανάμεσα σε Νταμιέν Πλεσί και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μια… χαμένη μπαλιά στην προπόνηση ήταν η αιτία που οι δύο παίκτες αντάλλαξαν «γαλλικά» εντός αγωνιστικού χώρου, όμως το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί. Η συνέχεια δόθηκε μέσα στα αποδυτήρια, όταν ο Γάλλος ζήτησε τον λόγο και λίγο έλειψε να… πέσουν και «ψιλές».
Οι δύο παίκτες όπως είναι λογικό κλήθηκαν σε απολογία, ενώ επειδή ο Πλεσί φάνηκε να έκανε την αρχή και έδωσε και συνέχεια μετά το τέλος της προπόνησης, μέχρι νεωτέρας θα γυμνάζεται μόνος του. Ένα ακόμη σημάδι ότι δεν υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού έτσι κι αλλιώς εδώ και μερικές εβδομάδες οι «πράσινοι»… ψάχνονται να τον ξεφορτωθούν, μια και δεν πρόσφερε το παραμικρό!
Για εξηγήσεις οι… απόντες
Πάντως εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, για έγγραφες εξηγήσεις από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» κλήθηκαν επίσης oι Δημούτσος, Γκαρσία, Σιμάο, Φερνάντεζ, Λέτο, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης καθώς απουσίασαν την περασμένη Κυριακή από τη γιορτή του «Πανάθα» που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: