ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ....Υπομονή!!! Αλλά ως πότε;


Άφαντοι οι Άραβες…

Προβληματισμένοι είναι στον ΠΑΟΚ με την έκβαση της υπόθεσης του επιχειρηματικού Ομίλου. Ο κ. Μαργαρίτης είναι καθησυχαστικός, αλλά όπως λέει και ο λαός «οι λογαριασμοί τρέχουν»
Ο κ. Μαργαρίτης μίλησε για θετική έκβαση στην υπόθεση Άραβες, όμως όσο περνάει ο καιρός και δεν εμφανίζεται κανείς… «ζώνουν τα φίδια» του ιθύνοντες του Δικεφάλου. Βέβαια, ο Κωνσταντινίδης έχει τα σχέδιά του χωρίς να λάβει υπ όψιν του τα κεφάλαια που υποτίθεται ότι θα μπουν στο ταμείο της ομάδας. Όμως και πάλι, τα «κουκιά» δεν βγαίνουν.
Η αισιοδοξία υπάρχει, όμως μέχρι να εμφανιστούν και να κλείσει το deal, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Έτσι λοιπόν είναι αναγκασμένοι να μιλούν με διάφορους ποδοσφαιριστές για ενδεχόμενη μεταγραφή, με άλλους για ενδεχόμενη λύση συμβολαίου, και αν το επιτρέψει το μπάτζετ τη δεδομένη χρονική στιγμή, τότε να γίνει κάποια κίνηση.
Το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός και δεν εμφανίζονται οι νέοι επενδυτές, ο προβληματισμός στον ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Αν περάσει και η επόμενη εβδομάδα χωρίς κάποια απτή εξέλιξη, τότε θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναγκαστικές αποδεσμεύσεις για προκύψουν νέες προσθήκες. Πόσο όμως θα προχωρήσουν με τις δικές τους δυνάμεις στον ΠΑΟΚ; Αν δεν έρθουν άμεσα οι Άραβες, τότε πρέπει να αρχίσουν από τώρα να ψάχνουν τον επόμενο.
Όταν έρθει το καλοκαίρι θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος και να ασχοληθεί μόνο με το θέμα του προπονητή και το ρόστερ της νέας ομάδας για να επιστρέψει εκεί που του αξίζει, ανεξάρτητα τη θέση που θα τερματίσει στο φετινό πρωτάθλημα και την Ευρωπαϊκή του πορεία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: