ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Θρυλική εκστρατεία στον Βόλο!!!

Σε «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να μετατραπεί το Πανθεσσαλικό στο σημερινό αγώνα του Θρύλου με τον Βόλο, αφού περισσότεροι από 9.000 Ολυμπιακοί θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμη μία φορά αναμένεται να αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του για τον Θρύλο, αφού προβλέπεται να… εκστρατεύσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο 9.000 Ολυμπιακοί, μία επίδοση που θα αποτελέσει ρεκόρ! για παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος μετά την περυσινή εκστρατεία 8.000 οπαδών στην Καβάλα. περισσότεροι από
Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί , βέβαια, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε χθεσινή παρουσία του στο σύνδεσμο της Θύρας 7 του Βόλου, θα πρέπει να προσέξουν από την πλευρά τους, ώστε να μην δοθεί οποιαδήποτε αφορμή, η οποία θα απειλήσει την ομάδα με κάποια τιμωρία είτε χρηματική είτε αγωνιστική (εντός έδρας αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών).
Πρέπει να τονιστεί, όμως, ότι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στην πόλη της Μαγνησίας από όλα τη μέρη της Ελλάδας έχουν ως μοναδικό σκοπό να ενισχύσουν τους «Πειραιώτες» με τη παρουσία και τη φωνή τους, προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός το πολύτιμο διπλό και να ξαναβρεθεί στο +7 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.
Τα πράγματα, πάντως, είναι αισιόδοξα αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο σε διοικητικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο οι δύο Ολυμπιακοί έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, στο πρώτο ματς είχαν δοθεί εισιτήρια από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Βόλου. Οπότε, περιμένουμε σήμερα το απόγευμα μια φαντασμαγορική «ερυθρόλευκη» ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο θα σφύζει από Ολυμπιακούς και των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: