ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τρόμος στο διάστημα με το Dead Space 2!!!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα games του 2011 κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των ενημερωμένων καταστημάτων, προσφέροντας καταιγιστική δράση στο διάστημα και μοναδικά ηχητικά και οπτικά εφέ.
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα games του 2011 κάνει την εμφάνισήτου στα ράφια των ενημερωμένων καταστημάτων, προσφέροντας καταιγιστική δράση στο διάστημα και μοναδικά ηχητικά και οπτικά εφέ. Αυτό το πολυαναμενόμενο sequel έχει λάβει ήδη από 25 μεγάλα Μέσα βαθμολογία που ξεπερνάει το 90/100. Η Visceral Games, επίσης ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το Dead Space 2: Severed, ένα ολοκαίνουριο διαδικτυακό πακέτο που παρατείνει την ιστορία του Dead Space 2, με δυο επιπλέον κεφάλαια στο single-player gaming mode.
To Dead Space 2: Severed θα αντικρύσει την επιστροφή του Gabe Weller και της Lexine Murdock, των δυο πρωταγωνιστικών χαρακτήρων του βραβευμένου Dead Space Extraction (2009). Στο Dead Space 2: Severed, η ιστορία του Weller και της Lexine εξελίσσεται παράλληλα με την αιματοβαμμένη, εκρηκτική περιπέτεια του Isaac από το Dead Space 2, μόνο που αυτή τη φορά ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Gabe Weller, ο οποίος εργάζεται ως Φύλακας Ασφαλείας. Έτσι, ο Weller πρέπει να δώσει τη δική του βίαιη μάχη ενάντια στα Necromorphs, καθώς πρέπει να υπερασπιστεί εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό και τη Lexine. Το Dead Space 2: Severed θα είναι σύντομα διαθέσιμο μέσω του Xbox Live Marketplace και του PlayStation Store.
Στο Dead Space 2, ο ήρωας φτάνει στα άκρα της δράσης και του τρόμου. Ύστερα από ένα μυστηριώδες ξύπνημα σε μία άναρχη, τεράστια πόλη, που βρίσκεται σε έναν από του δορυφόρους του Κρόνου, ο ήρωας Isaac Clarke βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ενός αδυσώπητου, βίαιου ξεσπάσματος των Necromorphs. Περιτριγυρισμένος από τα διαπεραστικά ουρλιαχτά και τους βασανιστικούς αντίλαλους των αθάνατων τεράτων, ο Isaac πρέπει να ολοκληρώσει μια διαδρομή περνώντας μέσα από τον τρομακτικό κόσμο του Sprawl.
Επίσης, τώρα οι παίκτες μπορούν να μπουν στο σκοτεινό κόσμο του Dead Space 2 μέσω iPhone, iPad και iPod touch. Με τη βοήθεια της Visceral Games, η IronMonkey Studios, δημιούργησε μια μοναδική εμπειρία για τις παραπάνω συσκευές. Με ένα πλήρες portfolio από ήχους, sound effects και ενορχηστρωμένη μουσική, οι παίκτες μπορούν να ακούσουν από το παραμικρό, ανατριχιαστικό θρόισμα στα σκοτεινά περάσματα μέχρι να βιώσουν την απόλυτη ένταση. Σε συνδυασμό με το ψηφιακό, οπτικό αποτέλεσμα του ατμοσφαιρικού φωτισμού και των οπτικών εφέ, το Dead Space αναπαράγει μια κινηματογραφική εμπειρία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αντίστοιχη της κονσόλας και βάζει νέα όρια στην τεχνολογία iOS, των παραπάνω συσκευών.
Το Dead Space 2 κυκλοφορεί στα καταστήματα για PlayStation 3, Xbox 360 και PC σε κανονική και limited έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: