ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Οργή λαού στη Λάρισα! (videos)

ΔΕΙΤΕ: Σε ομηρία το πούλμαν της αποστολής από οπαδούς της ΑΕΛ!

Η βαριά ήττα από τον Ατρόμητο εξόργισε τους φίλους της Λάρισας. Περίπου 500 άτομα περίμεναν την αποστολή από την Αθήνα, επιτέθηκαν στο πούλμαν και για 5 ώρες κράτησαν... όμηρους τους παίκτες!
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα άρχισε να καταφτάνει κόσμος έξω από το ξενοδοχείο, όπου αναμενότανε να φτάσει η αποστολή των «βυσσινί», απουσία του Άντερσεν ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Κώστα Πηλαδάκη. Το λεωφορείο με την ομάδα έφτασε κατά τις 2 τα ξημερώματα και γιαούρτια, αυγά αλλά και πέτρες εκτοξεύτηκαν προς το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «βυσσινί» στο ξενοδοχείο «Imperial», με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία από τα πλαϊνά τζάμια αλλά και να ραγίζει το παρμπρίζ.
Το σύνθημα «παίκτες γ…ι η ΑΕΛ δεν πεθαίνει» δονούσε την ατμόσφαιρα με το πλήθος να ζητά από τους ποδοσφαιριστές να κατέβουν από το λεωφορείο.
Οι οπαδοί της Λάρισας ήταν εξαγριωμένοι και δεν άφηναν τους ποδοσφαιριστές να κατέβουν από το πούλμαν στήνοντας μάλιστα, οδοφράγματα μπροστά από αυτό. Λίγο μετά τις 5 το πρωί και μετά την επέμβαση της αστυνομία το λεωφορείο κατάφερε να μπει στο παρκινγκ του ξενοδοχείου.
Μετά από μία ώρα η πόρτα του πούλμαν άνοιξε και ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε να κατέβει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Τελικά η «ομηρία» της αποστολής της Λάρισας έληξε στις 7 το πρωί όταν οι παίκτες κατέβηκαν κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των 100 οπαδών που είχαν απομείνει.
Ο Γιον Άντερσεν έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Κώστα Πηλαδάκη και να λύσει όπως όλα δείχνουν την συνεργασία του με τον σύλλογο.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: