ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αυτό δεν είναι Σούπερ Λίγκα, είναι… γαϊδουροξεφτίλα!

Ούτε οι κατίνες της γειτονιάς δεν κάνουν έτσι. Χρησιμοποιήσαμε μια λέξη που δεν υπάρχει γιατί το λεξιλόγιο έχει στερέψει και δεν βρίσκαμε άλλη για να περιγράψει την κατάσταση. Τόσο βαριές εκφράσεις, όπως αυτές μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού 2-1, ούτε στο πεζοδρόμιο δεν χρησιμοποιούνται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ζητάμε συγγνώμη από τα γαϊδούρια.
Τόσο με τα όσα απίστευτα έγιναν μετά την λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον
Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, όσο και για τον τίτλο που πλέον πάει στους «ερυθρόλευκους» ασχολούνται τα διεθνή ΜΜΕ. Φυσικά στέκονται και στην δήλωση του Σισέ ότι στο τέλος της χρονιάς θα αφήσει την Ελλάδα.
Η γαλλική ιστοσελίδα «rmc» φυσικά στέκεται στην δήλωση του Σισέ:
Τζιμπρίλ Σισέ: Φεύγω!
Αηδιασμένος από τη διαιτησία του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ελλάδα, στο τέλος της σεζόν. Στο τέλος του παιχνιδιού οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τον Σισέ.
Η «fotbollskanalen» αναφέρει: «Χάος στην Ελλάδα με το ντέρμπι-Ο Σισέ απειλεί να φύγει από την χώρα. Ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται ότι οι αντίπαλοι οπαδοί τους επιτέθηκαν.
Η γαλλική ιστοσελίδα «Sport24» αναφέρει: «Σοκ στην 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός με σκόρερ τους Τζιμπούρ-Μιραλάς νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό του Σισέ».
Το «francefootball» λέει: «Η ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού μετά τα όσα έγιναν έχει κάνει τον Σισέ να αηδιάσει. Αυτός θα φύγει από την Ελλάδα στο τέλος της χρονιάς».
Η «diariodigital.sapo.pt» από την Πορτογαλία τονίζει: «Ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχασε με 2-1 στο ντέρμπι της Ελλάδας από τον Ολυμπιακό που πήρε τη νίκη με γκολ του Τζιμπούρ στο τέλος».
Μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι ασχολείται και η ισπανική «As» που αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται 10 πόντους μακριά. Το γκολ που σφράγισε τη νίκη πέτυχε στο τέλος ο Τζιμπούρ».
Στο πρακτορείο «Reuters» τώρα κυριαρχούν η δήλωση του Σισέ ότι εγκαταλείπει την Ελλάδα σε λίγους μήνες, τα γκολ, η αποβολή του Βασίλη Τοροσίδη αλλά και η ατμόσφαιρα που επεκράτησε στο «Καραϊσκάκη».
Η «El Comercial» στέκεται στην καλή απόδοση του Σεμπάστιαν Λέτο και το μοναδικό τέρμα από πλευράς Παναθηναϊκού.
Από την μεριά της η «Marca» λέει: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε το ελληνικό ντέρμπι. Το Μιραλάς σκόραρε το πρώτο γκολ και ο Τζιμπούρ πέτυχε το δεύτερο που υπάρχει αμφιβολία για οφ σάιντ».
Το «tempsreel.nouvelobs.com» τονίζει ότι… «Ο Τζιμπρίλ Σισέ απειλεί να εγκαταλείψει την Ελλάδα! Ο Γάλλος επιθετικός απείλησε να αφήσει την χώρα μετά την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι».
ΠΗΓΗ: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: