ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο καιρός σήμερα

Βελτίωση του καιρού από την Κυριακή!
Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο...
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις θα σημειωθούν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και ενδέχεται να βρέξει. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη όπου αναμένονται μόνο κάποιες παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου ο καιρός θα βελτιωθεί και αναμένεται να σημειωθούν κάποιες παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχοπτώσεις ενώ θα χιονίσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εντάσεως 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, ιδιαίτερα στην Κρήτη. Στις Κυκλάδες ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, που κατά τόπου θα είναι ισχυρές και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 5 με 7 μποφόρ και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: