ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Μόσχα ο «Δικέφαλος»!!!

Αναχώρησε το πρωί της Κυριακής για την Μόσχα η αποστολή του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την CSKA Moscow και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 από τον πρώτο αγώνα της Τούμπας για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ντύθηκε κυριολεκτικά στα «ασπρόμαυρα», αφού δεκάδες οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι αναχωρούσαν και αυτή για την πρωτεύουσα της Ρωσίας, με συνθήματα, χειροκροτήματα, κασκόλ, πανό και μπλούζες του ΠΑΟΚ, φρόντισαν να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.
Ο Βραζιλιάνος Lino στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι μια μεγάλη ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να βάλουμε ένα γκολ στη Ρωσία. Αν το καταφέρουμε και φέρουμε το ματς στην… ισοπαλία, πρέπει να βάλουμε ένα ακόμη για να προκριθούμε.
Θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν θα σκεφτούμε τις κλιματολογικές συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι θα κάνει πολύ κρύο, αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει καθόλου«.

Δεν υπάρχουν σχόλια: