ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Football League: Νίκες για ΟΦΗ και Εθνικό Αστέρα (video)

«Ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα παρέμεινε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, αν και βρέθηκαν στο 12ο λεπτό πίσω στο σκορ, επικράτησαν τελικά 3-1 του Ιωνικού στο Ηράκλειο, σε αγώνα για την 21η ημέρα της Β` Εθνικής (Football League). Σημαντική νίκη και για τον Εθνικό Αστέρα που επικράτησε με σκορ 4-3 του Διαγόρα στην Καισαριανή.
Τα τέρματα του ΟΦΗ, που επανήθε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας στην πέμπτη τον Λεβαδειακό, πέτυχαν οι Αγρίτης (32') και Καμπάνταης (43', 68'), ενώ για τον Ιωνικό άνοιξε το σκορ ο Βλάχος στο 12'. Ο τελευταίος, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κασμερίδη.
Στον άλλο αγώνα της Δευτέρας, ο Εθνικός Αστέρας με γκολ του Μπενίσκου στο 83ο λεπτό, πήρε «χρυσό» τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Β εθνική (Football League). Στο πλαίσιο της 21ης ημέρας επικράτησε με το... αγγλικό 4-3 του Διαγόρα στο γήπεδο της Καισαριανής και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τα υπόλοιπα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Χανιώτης (8΄, 51΄) και Σκάρος (19΄), ενώ για τους Ροδίτες σκόραραν οι Ζλάτκοβιτς (3΄ πέναλτι), Ταραχούλσκι (31΄) και Σπάρταλης (33΄). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Ζλάτκοβιτς στο 39ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και του Πουλόπουλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΟΦΗ-Ιωνικός 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: