ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Football League: «Χ»αμένο έδαφος για ΟΦΗ και Διαγόρα

  ΟΦΗ και Διαγόρας έχασαν έδαφος στην 23η αγωνιστική της Football League και μαζί είδαν και τις ελπίδες τους για απευθείας άνοδο να λιγοστεύουν. Βλέπει πλέι οφ η Δόξα. «Ζωντανοί» για την παραμονή Ιωνικός και Καρδίτσα. Τη Δευτέρα το ντέρμπι κορυφής, Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ προηγήθηκε και γενικότερα ήταν καλύτερος από τα Τρίκαλα, αλλά η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έφυγε με σημαντικό εκτός έδρας βαθμό που τη διατήρησε στην 4άδα των πλέι οφ. Ο Αγρίτης άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μίνγκας δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ισοφάρισε. Οι Κρητικοί του Νίκου Αναστόπουλου πίεσαν στην επανάληψη και έχασαν τη σημαντικότερη στιγμή με τον Παπουλή στο 78. Τελικά το 1-1 έμεινε κι έτσι ο ΟΦΗ παρέμεινε στο -5 από τον δεύτερο Παναιτωλικό που ως γνωστόν αύριο (15:00) φιλοξενεί τον ΠΑΣ στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα στην Κομοτηνή, Πανθρακικός και Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους «Ιππότες» να χάνουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τον ΟΦΗ στη βαθμολογία.
Με χαρακτηριστική άνεση η Δόξα νίκησε στη Δράμα τον Θρασύβουλο με 2-0 και πλησίασε στο -3 τα Τρίκαλα που σήμερα όπως σας αναφέραμε κατέχουν θέση για τα πλέι οφ. Για τους πράσινους του Άκη Μάντζιου η «μάχη» της παραμονής μετά τη σημερινή ήττα δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο. Με δυο γκολ, ένα στις αρχές κι ένα στο φινάλε του β’ ημιχρόνου, η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ωστόσο, παραμένει ακόμα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.Με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβες στο 14ο λεπτό, ο Ιωνικός νίκησε με 1-0 τον Εθνικό στη Νεάπολη και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Οι Νικαιώτες είχαν και δυο δοκάρια με τους Ανυφαντάκη (81’), Τόμας (88’).Τέλος, η Καλλιθέα παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ηλιούπολη στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και είδε τις ελπίδες της παραμονής της να εκμηδενίζονται.

Με μια ματιά οι σημερινές αναμετρήσεις για την 23η αγωνιστική στη Football League:

Αν. Καρδίτσας-Αγρ. Αστέρας 2-0 

(55' Mπουντούρης, 90+' Ροντρίγκο)
Δόξα Δράμας-Θρασύβουλος 2-0 

(21' Αλεξάντροβιτς, 65' Μαρκόφσκι)
Ιωνικός-Εθνικός 1-0 (14' Άλβες)
Καλλιθέα-Ηλιούπολη 1-1 

(56' πεν. Μαρουκάκης / 32' Λεοντίου)
ΟΦΗ-Τρίκαλα 1-1 

(38' Aγρίτης / 44' Μίνγκας)
Πανθρακικός-Διαγόρας 0-0
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Δευτέρα (21/02)
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Εθνικός Αστέρας-Λεβαδειακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: