ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Κέρκυρα – Πανσερραϊκός 3-0 (video)

Χάρη σε ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο, η Κέρκυρα επικράτησε εύκολα με 3-0 του απογοητευτικού Πανσερραϊκού, πραγματοποιώντας τεράστιο άλμα παραμονής και καταδικάζοντας ουσιαστικά τα «λιοντάρια» σε υποβιβασμό. Επστάιν, Ιωάννου και Γκουστάβο υπέγραψαν το τρίποντο των "Φαιάκων".
Μετά από ένα «αναγνωριστικό» πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν για πρώτη φορά στο 19΄, όταν το σουτ του Επστάιν πέρασε μόλις άουτ. Στο 24΄, όμως, ο Γερμανός αποδείχθηκε πιο εύστοχος, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μαζνόφ και με προβολή «έγραψε» το 1-0. Το γκολ αυτό ανέδειξε την εύθραυστη ψυχολογία με την οποία ταξίδεψε ο ουραγός Πανσερραϊκός στο «Νησί των Φαιάκων». Οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς «κατέρρευσαν» και αρκέστηκαν να... παρακολουθούν τους αντιπάλους τους να δημιουργούν ευκαιρίες και να σκοράρουν.
Ο Ιωάννου αστόχησε από καλή θέση στο 29΄, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, μόνος αμαρκάριστος μετά από κεφαλιά-πάσα του Μαζνόφ, δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 35΄ ήταν η σειρά του Γκουστάβο να σκοράρει με ωραία εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση και το 3-0 μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε... τυπική διαδικασία. Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού η Κέρκυρα «κατέβασε ταχύτητα» και απλά διατήρησε το υπέρ της σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε κανένα σημείο του ματς δεν έδειξαν ικανοί να κυνηγήσουν την ανατροπή.
Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (62΄ Στολτίδης), Κοντοδήμος, Μαζνόφ (70΄ Καλαντζής), Επστάιν, Γραμμόζης, Ηλ.Ιωάνου, Μακρής (79΄ Λαμπρόπουλος)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Πάμπλο Αμο, Γεωργιάδης (46΄ Νταλέ), Μπέλιτς (58΄ Τριανταφύλλου), Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Αλβαρεζ, Μάρκοβιτς (46΄ Παντελιάδης), Πάρκερ
Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 3-0 

Δεν υπάρχουν σχόλια: