ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Καθίζηση δρόμου στη Ζαχάρω... ΔΕΙΤΕ: Τα αποτελέσματα των βροχοπτώσεων (video)

«Αφανίστηκε» ο δρόμος που συνδέει τη Ζαχάρω με τα χωριά της Αρτέμιδας και της Μακίστου,είχε κάψει η φωτιά του Αυγούστου του 2007 και είχαν θρηνήσει δεκάδες νεκρούς τον Αύγουστο του 2007. τα οποία
Οι καθιζήσεις - κατολισθήσεις στα εναλλακτικά οδικά δίκτυα που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι για να πάνε στις δουλειές τους και τα παιδιά τους στο σχολείο (όπως στα χωριά Σμέρνα, Χρυσοχώρι, Μηλέα κ.α.), έχουν δυσχεράνει αφάνταστα την καθημερινότητα των κατοίκων των δύο χωριών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Αρτέμιδα και Μάκιστο διεξάγεται με εξαιρετική δυσκολία μέσα από εναλλακτικές οδούς, που πρέπει να τονιστεί πως παρουσιάζουν αυξημένη επικινδυνότητα καθώς σε αρκετά σημεία διαθέτουν πλέον μόνο ένα στενό ρεύμα κυκλοφορίας και μοιάζουν έτοιμοι να καταρρεύσουν.
Kάτοικοι των δύο χωριών ανέφεραν πως το σοβαρό πρόβλημα με τις καθιζήσεις και τις κατολισθήσεις, που προϋπήρχε στην περιοχή αλλά εντάθηκε μετά τις πυρκαγιές του 2007, έκανε την επανεμφανισή του το Σάββατο μετά από έντονες βροχοπτώσεις και ζήτησαν την άμεση παρέμβαση του δήμου και της περιφέρειας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: