ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ 1-2 (0-0)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/2/2011
 ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΙΡΗΝΟΥ
23η Αγωνιστική
ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ!!!
  Νικηφόρο το πέρασμα της Γαλατινής από τη Σειρήνα, που "έκλεψε" τους 3 βαθμούς της νίκης κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στο σκορ και δίνει ελπίδες στον αγώνα σωτηρίας για την παραμονή της στην κατηγορία. 
Η Σειρήνα αν και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Δούμα στο 46', δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με 10 παίκτες από το 43', κατάφεραν με πλασέ του Κουτσομήτρου να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να παίρνουν το τρίποντο στο 82' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαραγκούνη.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
 19' καλό σουτ του Μπάκανου πέρασε λίγο άουτ.
 28' καλή συνεργασία του Γκέτσιου με τον Τζερεμέ, τη σέντρα που έβγαλε δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί ο Δούμας, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Αναγνώστου έκανε το σουτ αλλά βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.
39' γέμισμα που έγινε στην περιοχή της Σειρήνας απομάκρυνε με γροθιές ο Αθανασόπουλος, η μπάλα με σουτ του Παπαρίζου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
40' ο Μαντζώλας από πλεονεκτική θέση προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά κόπηκε σωτήρια από τον Φαλτάκα.
41' καλό σουτ του Καραγιάννη από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Ζιώγας.
43' αποβολή του Βασίλη Μαντζώλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
β' ημίχρονο
46' ψηλοκρεμαστό, εύστοχο σουτ του Δούμα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στα δίχτυα του Ζιώγα 1-0.
58' ο Καραγιάννης με ατομική προσπάθεια πέρασε δύο αντίπαλους, έκανε τη σέντρα στην περιοχή, το σουτ του Τζερεμέ πέρασε άουτ.
65' σύγχυση στην μικρή περιοχή της Σειρήνας, πάσα του Μπάκανου στον Κουτσομήτρο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
70' φάουλ που εκτέλεσε ο Μπάκανος από το κέντρο του γηπέδου, η κεφαλιά του Κουτσομήτρου σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου.
71' ο Καραγιάννης έκλεψε την μπάλα, από τον αντίπαλό του, έβγαλε τη σέντρα, δυνατό σουτ του Μπόζιαρη, χτύπησε σε αντίπαλο.
79' σουτ του Τζερεμέ άουτ.
81' ανατροπή του Τσιούκρα στην περιοχή, ο διαιτητής Χαλβατζάκος καταλόγισε το πέναλτι.
82' την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Γκαραγκούνης που ήταν εύστοχος δίνοντας προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του σε 1-2.
89' καλό σουτ του Μπλάντου άουτ.
 Μέτρια η διαιτησία του Χαλβατζάκου, Κουρσοβίτη,. Ζήσιου (Θεσσαλίας).
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ (Αθ. Αναγνώστου): Αθανασόπουλος, Μπλάντος, Κυριακίδης, Φαλτάκας, Λάμαρης, Γκέτσιος, Μπόζιαρης (69' Πολύζος), Αναγνώστου (66' Γεωργίου), Δούμας, Καραγιάννης, Τζερεμές.
ΓΑΛΑΤΙΝΗ (Μιχ. Σαμαράς): Θ Ζιώγας, Σταυρίδης (83' Κατσιάς), Καρανάσιος, Μαντζώλας, Κιουλτσής, Μπλιάγκος, Γκαραγκούνης, Τσιούκρας, Κουτσομήτρος (88' Μυλωνάς), Παπαρίζος (69' Γ Ζιώγας), Μπάκανος
Δείτε fotos... 




















Δεν υπάρχουν σχόλια: