ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τελικός Κυπέλλου Βόλεϊ 2011: Ηρακλής – Ολυμπιακός 1-3

Σε «ερυθρόλευκα» χέρια κατέληξε το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ για τη σεζόν 2010 – 2011, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Ηρακλή στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας.
Οι «κυανόλευκοι» πήραν το πρώτο σετ (25-21), αλλά η συνέχεια ανήκε στους Πειραιώτες οι οποίοι επικράτησαν στα τρία επόμενα (20-25, 21-25,
12-25). Κορυφαίος του αγώνα αναδείχθηκε ο Depstein που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του στο τρόπαιο, το οποίο ήταν και το 12ο της ιστορίας της. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Παύλος Κουζούνης, εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Δείξαμε τι ψυχή έχουμε. Για να πω την αλήθεια, είχα πίστη στις δυνατότητες της ομάδας στην αρχή της σεζόν, αλλά τα οικονομικά προβλήματα άρχισαν να με κάνουν να αμφιβάλλω… Σήμερα, όμως, παίξαμε με ψυχή και πάθος. Κάναμε ελάχιστα λάθη στο τελευταίο σετ, πιέσαμε στο σερβίς, κρατήσαμε ρυθμό, είχαμε πολύ καλές ενέργειες και στο μπλοκ και κατακτήσαμε δίκαια το τρόπαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: