ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εξιχνίαση 60 περίπου κλοπών στον Νομό Κοζάνης!!!

Από το Μάιο του 2010, τα τμήματα Ασφαλείας Κοζάνης και Πτολεμαΐδας είχαν να αντιμετωπίσουν σπείρα ανδρών, οι οποίοι παραβίαζαν πλαϊνές πόρτες κατοικιών αρπάζοντας κυρίως χρήματα και χρυσαφικά σε πολλές περιοχές και χωρία του Νομού Κοζάνης.
Στα πλαίσια προανάκρισης οι άνδρες της Ασφάλειας, επικεντρώνοντας τις έρευνές τους κυρίως στον τρόπο δράσης και στις μαρτυρίες των παθόντων, πολλοί από τους οποίους αναγνώρισαν τους δράστες από φωτογραφίες της αστυνομίας, έφτασαν στα ίχνη τριών ανδρών, οι οποίοι φαίνεται να έχουν διαπράξει περίπου 60 κλοπές. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν γρήγορα αυτοκίνητα στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες και είχαν ως στόχο σπίτια κοντά στην Εγνατία Οδό ώστε να μετακινούνται ευκολότερα και να δρουν ανενόχλητοι.
Τον Ιανουάριο του 2011, μετά από έρευνες των ανδρών της αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Κοζάνης. Πριν από ένα μήνα προφυλακίστηκαν οι δυο από τους τρεις δράστες, οι οποίοι ήταν κάτοικοι Βέροιας, ενώ αυτήν την βδομάδα οδηγήθηκε στον Ανακριτή Κοζάνης και ο τελευταίος, ακολουθώντας και αυτός τον δρόμο για τις φυλακές.   
Το σίγουρο είναι ότι ο Νομός της Κοζάνης βρήκε την ησυχία του μετά από πολύ καιρό και σύμφωνα με στοιχεία μειώθηκαν σημαντικά τα κρούσματα κλοπών.

 Γεωργία Καζαντζίδου

www.psema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: