ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Γνωστός τραγουδιστής ερεθίστηκε σε στύση στην πίστα

Σε στύση εμφανίστηκε πασίγνωστος τραγουδιστής στην πίστα που τραγουδούσε και όταν τον πήραν είδηση, ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε στο καμαρίνι του.  
 
Τι  ακριβώς συνέβη;
Σάλος δημιουργήθηκε σε νυχτερινό μαγαζί με γνωστό τραγουδιστή που ήρθε σε σκληρή στύση και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σκηνή.
Ο γνωστός τραγουδιστής τραγουδά έντεχνο ρεπερτόριο και δεν έχει δώσει δικαιώματα στην προσωπική του ζωή.
Καθώς τραγουδούσε όρθιος στην πίστα, ο τραγουδιστής άρχισε να ερεθίζεται. Το γεγονός συνέβη τόσο ξαφνικά χωρίς κάποιος προφανής λόγος να έχει αναστατώσει τον τραγουδιστή. Μετά από λίγα λεπτά, το μόριο του ήταν σε στύση.
Το κοινό που τον απολάμβανε από κάτω δεν μπόρεσε να αγνοήσει το προφανές και άρχισε να γελάει. Αυτό που φούσκωνε ανάμεσα στα πόδια του δεν υποχωρούσε και μετά από λίγο κάποιοι θαμώνες άρχισαν να το δείχνουν στις παρέες τους.
Ο γνωστός τραγουδιστής ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ήταν όρθιος μπροστά σε τόσο κόσμο και αυτό που του συνέβαινε δεν κρυβόταν. Καρέκλα δεν υπήρχε πουθενά να κάτσει και όταν ο τραγουδιστής είδε το κοινό να γελάει ήταν πια πολύ αργά.
Μόνο μια λύση υπήρχε. Ο τραγουδιστής απολογήθηκε στο κοινό, κοκκίνισε και επικαλούμενος «προσωπικό λόγο» αποχώρησε από τη σκηνή για το καμαρίνι του.
Εκεί ο «ξαναμμένος» καλλιτέχνης έκανε ένα ντους με κρύο νερό, ηρέμησε και μετά από λίγο ξαναβγήκε στην πίστα με το μόριο του σε πλήρη χαλάρωση.
Όσο για το κοινό, σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, τον χειροκρότησε δυνατά για τα προσόντα του, και αυτή τη φορά όχι μόνο για τα φωνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: