ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Δραματικές εξελίξεις στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!

Δραματικές εξελίξεις σημειώνονται στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, αφού η διοίκηση οδηγείται σε παραίτηση. 
Στη χθεσινή προπόνηση, ανακοινώθηκε στους παίκτες η απόφαση να παραδοθούν τα δελτία της ομάδας στο δήμο Αλεξάνδρειας, επειδή τα μέλη της διοίκησης δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας!
Μάλιστα, είπαν στους παίκτες, που ήταν έκπληκτοι από τις εξελίξεις, ότι όποιος θέλει να φύγει τώρα μπορεί να το κάνει και να πάρει το δελτίο. Διότι, όπως τόνισαν, δεν μπορούν να πάρουν ούτε όσα χρήματα έχουν συμφωνήσει αλλά ούτε να τους δοθούν και τα έξοδα για καύσιμα! Από τους διοικούντες που μίλησαν στους παίκτες, ως αιτία της απόφασης που πήραν επικαλέστηκαν το γεγονός ότι εκ μέρους του δήμου Αλεξάνδρειας δεν βρήκαν πρακτική ανταπόκριση αλλά μόνο υποσχέσεις, τα εισιτήρια διαρκείας που πωλήθηκαν το καλοκαίρι είναι πάνω από τα μισά απλήρωτα και το ίδιο συμβαίνει και με τις διαφημίσεις. Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας Χρ. Τερζίδης έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του από το περασμένο Σάββατο και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και το Δ.Σ. της ομάδας.
Με άλλα λόγια, το ιστορικό σωματείο της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ οδηγείται σε αδιέξοδο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μάλιστα με εντελώς άδοξο τρόπο. Η σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε η διοίκηση και ιδιαίτερα η ψυχή της, ο Κ. Μαστοροδήμος, φαίνεται ότι δεν αρκεί για να συνεχιστεί το ελπιδοφόρο εγχείρημα που είχε ως αποτέλεσμα να εμπλουτιστεί το ρόστερ της ομάδας με νεαρούς και ταλαντούχους παίχτες που είναι «ιδιοκτησία» της ομάδας και να έχε όλα τα φόντα να παραμείνει στην κατηγορία και μάλιστα να κάνει και το άλμα προς τη μεγαλύτερη κατηγορία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτο εγινε προχθεσ χθεσ εγινε κανονικα προπονηση παρουσια δημαρχου