ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ για το κύπελλο και η… διαφαινόμενη κατάκτηση του τροπαίου έχουν μετατρέψει το κλίμα στην ΑΕΚ και η  απογοήτευση και ο σκεπτικισμός, έχουν δώσει τη θέση τους στην αυτοπεποίθηση και στην αισιοδοξία. Στο πλαίσιο αυτό κανένας αντίπαλος δεν είναι αήττητος, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό που… θέλει να σηκώσει μαθηματικά το Πρωτάθλημα και το σενάριο για… αποτυχημένη φιέστα εξιτάρει τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Φίλοι της Ένωσης μάλιστα, πήγαν και στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι  ζητώντας από τους παίκτες να χαλάσουν τη φιέστα των Πειραιωτών. Είχαν μαζί τους κι ένα πανό το οποίο έγραφε: “Όταν σαν ΑΕΚ πολεμάς, φιέστες και όνειρα χαλάς”. Η ΑΕΚ είχε νικήσει και πέρυσι μέσα στο “Καραϊσκάκη” κάτι που περιμένουν και φέτος οι φίλοι της ομάδας. Το βασικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων” στο φαληρικό γήπεδο, εκτός απροόπτου θα είναι το εξής: Saja κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γεωργέας, Mateos, Nasuti και Λαγός, στη μεσαία γραμμή οι Diop, Γκέντσογλου και Michel, ενώ στην επίθεση, πίσω από τον Λυμπερόπουλο οι Scocco και Baha. Για τη θέση του τελευταίου ίσως την τελευταία στιγμή προτιμηθεί ένας εκ των Burns ή Guerreiro. Εκτός αποστολής έμειναν Δέλλας, Βlanco, Καράμπελας και Μάκος, όλοι τους βασικοί στον αγώνα της Τετάρτης!
Η αποστολή της ΑΕΚ: 
Saja, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γεωργέας, Mateos, Nasuti, Jahic, Καφές, Scocco, Μανωλάς, Guerreiro, Γκέντσογλου, Diop, Michel, Eder, Leonardo, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Burns, Baha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: