ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Ολυμπιακός δίπλα στα θύματα της Ιαπωνίας!!!

Το ανθρώπινο πρόσωπό της έδειξε για μια ακόμη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού εκτός από το ενός λεπτού σιγή που θα τηρηθεί σ' όλα τα ματς της Superleague για την τραγωδία στην Ιαπωνία, στο "Καραϊσκάκη" θα βρεθεί και ο πρέσβης της ασιατικής χώρας.Η πρώτη κίνηση του μεγαλομετόχου των "ερυθρολεύκων" για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία, ήταν ως πρόεδρος της Superleague να αποφασίσει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς, όπως και θα γίνει.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έμεινε όμως εκεί, αφού προσκάλεσε τον πρέσβη της ασιατικής χώρας να δώσει το παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Έτσι λοιπόν, ο Χιρόσι Τόντα θα βρεθεί στην σουίτα του προέδρου του Ολυμπιακού και της Superleague, την στιγμή που θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα θύματα της πατρίδας του.
Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση της Πειραϊκής ΠΑΕ και σίγουρα δεν είναι η πρώτη, αφού πριν λίγους μήνες είχε πραγματοποιηθεί και το φιλικό κατά της φτώχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: