ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Αξιωματικός του Στρατού προμήθευε με χασίς τους φαντάρους!

Στρατιωτική εκπαίδευση με… παραλλαγές έκανε στους φαντάρους που υπηρετούσαν σε τάγμα τεθωρακισμένων στη Ρόδο ένας δόκιμος αξιωματικός που ομολόγησε ότι είχε προμηθεύσει τουλάχιστον δύο στρατιώτες με χασίς!
«Πωλητής» και «αγοραστές» προσήχθησαν στην ανακρίτρια του νησιού για το ποινικό μέρος της υπόθεσης, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωποι και με το Στρατοδικείο!
Στην εξιχνίαση του… ένστολου κυκλώματος αγοραπωλησίας ναρκωτικών οδήγησε η σύλληψη ενός 20χρονου στρατιώτη που υπηρετεί στην 395 ΕΑΡΜΕΘ, επειδή είχε πουλήσει δύο γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε έναν 28χρονο συνάδελφό του.
Ο συλληφθείς υπέδειξε μια αγροτική αποθήκη στη Σάλακο όπου βρέθηκε άλλη μια ποσότητα επτά γραμμαρίων κάνναβης και 20 ευρώ, ενώ στο σπίτι που νοίκιαζε ο φαντάρος στις Φάνες βρέθηκε μέσα στον στρατιωτικό του σάκο το ποσό των 565 ευρώ που κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.
Οι δύο στρατιώτες αποκάλυψαν και τον προμηθευτή των ναρκωτικών, που ήταν ο 20χρονος δόκιμος ο οποίος συνελήφθη μετά την αποβίβαση του από το πλοίο της γραμμής στην Ρόδο.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου κατοικεί στην πόλη της Ρόδου και βρήκαν άλλα 19 γραμμάρια χασίς και μια ζυγαριά ακριβείας!
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: