ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τζούλια Αλεξανδράτου: Γύρισε την πλάτη στην Erotica γιατί δεν ήθελε να γδυθεί!!

Στην Θεσσαλονίκη ξεκινάει αύριο η Έκθεση Erotica και το παρών...θα δώσουν σχεδόν όλες οι πρωταγωνίστριες hot ταινιών της Ευρώπης! 
Και μπορεί όλοι περιμέναμε να δούμε και τη Τζούλια Αλεξανδράτου, εκείνη αποφάσισε να λάμψει δια της απουσία της! Οι διοργανωτές από την αρχή προσπάθησαν να προσεγγίσουν την Τζούλια, αλλά εκείνη τους γύρισε την πλάτη. Η sexy Τζούλια ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένη να κάνει στριπτίζ, όπως της ζητήθηκε, και θεώρησε ελάχιστα τα 500 ευρώ που της πρόσφεραν ανά ημέρα, ενώ δήλωσε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αυριανή της πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας.
Μετά από την "χυλόπιτα" που έφαγαν λοιπόν οι διοργανωτές από την Τζούλια, στράφηκαν στην Μαριάννα Ντούβλη, η οποία και δέχτηκε να παραβρεθεί και να κάνει strip show.
Οι ίντριγκες όμως δεν σταματάνε εκεί...Στην Erotica θα βρεθεί και η Βούλα Βαβάτση που προγραμματίζει να κάνει ένα live sex show!
Οι δυο ιέρειες του Δημήτρη Σειρηνάκη δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και αναμένεται το κλίμα στην έκθεση να είναι εμπρηστικό με τον γνωστό παραγωγό ερωτικών ταινιών, που θα βρεθεί αύριο στην πόλη, να εκτελεί χρέη… πυροσβέστη!
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: