ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Facebook: Φωτογραφία οδήγησε ζευγάρι στην φυλακή...

Για τον 21άχρονο Robert Driscoll όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια της φίλης του, Crystal Yamnitzky, άρχισαν να του ζητούν να αρραβωνιαστεί την κόρη τους.
Το μεγάλο πρόβλημα του 21άχρονου Driscoll ήταν ότι δεν είχε λεφτά για να πάρει στην κοπέλα του το πανάκριβο δαχτυλίδι που η ίδια ζητούσε και έτσι το Σαββάτο που μας πέρασε βγήκε βόλτα και έκλεψε ένα δαχτυλίδι αξίας 16.000 δολαρίων...
Αμέσως έτρεξε στην κοπέλα του, της έδωσε το δαχτυλίδι και γονατιστός την ζήτησε σε γάμο. Η κοπέλα του εννοείτε πως δέχτηκε αμέσως και όπως θα περίμενε κανείς η κοπέλα έτρεξε στις φίλες της για να τους μεταδώσει τα χαρμόσυνα νέα. Μέσα στην χαρά της η κοπέλα έβγαλε φωτογραφία το πανάκριβο αυτό δαχτυλίδι και αμέσως την 'πόσταρε' στο Facebook με τίτλο 'Κοιτάξτε τη μου έδωσε το αγόρι μου...'
Αυτή η κίνηση τους δώρισε 'αρκετές' κατηγορίες καθώς το θύμα της κλοπής αναγνώρισε το κλεμμένο δαχτυλίδι από την φωτογραφία στο facebook με αποτέλεσμα να το πει στις αρχές και το ζευγάρι να συλληφθεί..
Ο Driscol αυτή τη στιγμή βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος και τον βαραίνουν κατηγορίες για κλοπή, εγκληματική καταπάτηση ιδιωτικού χώρου και κατοχή κλοπιμαίων ενώ στην κοπέλα του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κλοπή και κατοχή κλοπιμαίων..
http://gadgetnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: