ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ενός λεπτού σιγή και στη Formula1

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί και στον εναρκτήριο αγώνα της Formula1 την Κυριακή στη μνήμη των θυμάτων του σεισμού της Ιαπωνίας και της πλημμύρας στην Αυστραλία, όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.
Ο σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, αλλά και οι πλημμύρες στην Αυστραλία νωρίτερα το Φεβρουάριο έχει πλήξει τις δυο χώρες και σε οποιοδήποτε άθλημα έχει τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη.
Μάλιστα, αυτό έγινε και σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο. Έτσι, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου αποφάσισε και ανακοίνωσε ότι το ίδιο θα συμβεί και πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της Κυριακής στο Άλμπερτ Παρκ.
«Αποφασίστηκε πως ο πρώτος αγώνας της νέας περιόδου θα... καθυστερήσει για ένα λεπτό να ξεκινήσει, προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όλων των θυμάτων, αλλά και ως ένδειξη αλληλεγγύης προς αυτούς που επλήγησαν από τα γεγονότα», ανέφερε η ανακοίνωση της FIA. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες του σπορ συμφώνησαν να τοποθετήσουν και αυτοκόλλητα σε κάθε μονοθέσιο ως άλλο ένα σημάδι σεβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: