ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Super League: ΑΕΚ – Καβάλα 1-0 (video)

Η ΑΕΚ με γκολ του Scocco στο 88’ επικράτησε με 1-0 της Καβάλας στο «ΟΑΚΑ», σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Super League. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 52’ με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Cardozo.
Μετά από τα πρώτα δέκα αναγνωριστικά λεπτά στα οποία δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο, καθώς το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και σκόραρε στο 15’ με τον Γκέντσογλου, ένα γκολ το οποίο πάντως σωστά ακυρώθηκε από τον βοηθό διαιτητή. Η Καβάλα από την πλευρά της, απείλησε για πρώτη φορά στο 24’ με τον Niculae. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μία καλή ευκαιρία στο 32’ με τον Ρουμάνο πρωταγωνιστή και πάλι. Η «Ένωση» αντέδρασε και στο 39’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Douglao την τελευταία στιγμή έδιωξε πριν ο Baha στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Galinovic. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου η λήξη του οποίου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47’ άγγιξε το γκολ όταν το σουτ του Michel σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 52’ η Καβάλα έμεινε μάλιστα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Cardozo. Έξι λεπτά αργότερα η «Ένωση» έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Γκέντσογλου. Στο 71’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Rios, ο διαιτητής του αγώνα έδειξε όμως παίζετε. Στο 73’ ο Scocco με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Αργεντινός όμως έμελλε να βάλει την σφραγίδα του στον αγώνα. Στο 88’ μετά από σέντρα του Guerreiro, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Galinovic και έγραψε το 1-0. Η Καβάλα παρά την ψυχρολουσία, δεν το έβαλε κάτω και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Niculae, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, η λήξη της οποίας βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με το ισχνό 1-0.
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Μαγιάννης
Κόκκινες: Cardozo
Κίτρινες: Μανωλάς, Γκέντσογλου, Dadomo, Scocco, Michel / Cardozo, Douglao
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Saja, Dadomo, Nasuti, Mateos, Μανωλάς, Michel, Γκέντσογλου (61′ Diop), Λαγός, Burns (55′ Guerreiro), Λυμπερόπουλος, Baha (70′ Scocco)
Καβάλα: Galinovic, Tomasic, Pfertzel (84′ Σιόντης), Pereirinha (46′ Vucicevic), Rios (74′ Ducrocq), Niculae, Cardozo, Hrgovic, Douglao, Die, Abdoun
Δείτε σε video όλα τα γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: