ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Super League: Αρης – Πανσερραϊκός 3-1 (video)

Αν και ανησύχησε τους φίλους του στο ξεκίνημα, ο Άρης επικράτησε τελικά με 3-1 επί του Πανσερραϊκού για την 27η αγωνιστική της Super League 2010 – 2011. Οι «κίτρινοι» έφτασαν έτσι τους 36 βαθμούς και συνεχίζουν να ελπίζουν για είσοδο στην πεντάδα, ενώ ο Πανσερραϊκός ούτως ή άλλως έχει υποβιβαστεί στη Football League.
Και όμως το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Σερραίους, που προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Parker. Η άμυνα του Άρη δεν μάρκαρε σωστά τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό, που με ένα ωραίο δεξί βολέ από το ύψος της περιοχής νίκησε το Σηφάκη.
Οι «κίτρινοι» πίεσαν ασφυκτικά τη νεανική άμυνα του Πανσερραϊκού και γύρισαν εύκολα το παιχνίδι ήδη στο πρώτο ημίχρονο. Ο Bobadilla με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ με εξωτερικό φάλτσο στο 15ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 . Ο Αργεντινος αποχώρησε δέκα λεπτά αργότερα με ένα χτύπημα στα πλευρά, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του.
Το τελείωμα του πρώτου μέρους ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που έφτασαν κοντά στο 2-1 στο 35’ με σουτ του Koke από το ύψος της μεγάλης περιοχής και το πέτυχαν λίγο αργότερα, στο 39ο λεπτό, όταν ο Ισπανός άσος έδωσε έτοιμο γκολ στον Nery Castillo, που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει σε κενή εστία.
Το 3-1 διαμορφώθηκε στο 42’, όταν ο Neto έκανε επέλαση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια στην εστία του Fernandez, τελειώνοντας τις όποιες βλέψεις των φιλοξενούμενων για αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έριξαν το ρυθμό τους, χάνοντας ωστόσο και μια μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Castillo στο 63’ μετά από σέντρα του Sakata να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.
Σκόρερ: Bobadilla 15’, Castillo 39’, Neto 42’ – Parker 3’
Συνθέσεις:
Αρης: Juanma, Neto, Ronaldo, Λαζαρίδης, Michel, Toja (Sakata 60’),  Faty, Κασναφέρης, Bobadilla (Portilla 27’), Castillo (Μενδρινός 69’), Koke.
Πανσερραϊκός: Fernandez, Kiss, Παπάζογλου, Parker, Dale, Τριανταφύλλου, Βοσκόπουλος, Castro, Diogo, Γεωργιάδης, Chumbinho.




Δεν υπάρχουν σχόλια: