ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Κορίτσι 5 ετών, 90 κιλά!!!

Η Suman Khatun είναι ένα Ινδικό κορίτσι 5 ετών που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει. Οι γιατροί λένε ότι αυτή η κατάσταση θα την οδηγήσει στο θάνατο εάν δεν της παρασχεθεί σύντομα βοήθεια. Τα προβλήματα της Suman ξεκίνησαν από τότε που ήταν τρία μηνών και ώσπου να κλείσει τα 2, ζύγιζε 44.5 κιλά. Τώρα, στην ηλικία πέντε, η Suman ζυγίζει σχεδόν 90 κιλά και σύμφωνα με τους γιατρούς θα βάζει 15 κιλά περίπου κάθε χρόνο. Οι γονείς της που βγάζουν λίγο περισσότερο από 10 δολάρια εβδομαδιαίως, αδυνατούν να παρέχουν την ποσότητα τροφής που χρειάζεται η Suman.
image
obese-child6
obese-child7
Τρώει 10 κιλά ρύζι, 5 κιλά πατάτες, 24 αυγά και 6 λίτρα γάλα κάθε εβδομάδα και συχνά περιφέρεται στα γειτονικά σπίτια ζητώντας φαγητό. Όταν η οικογένειά της αρνείται να την ταΐσει, χτυπιέται, φωνάζει και τους πετάει μέχρι και πέτρες.
obese-child4
Η Suman έχει ήδη αναπνευστικά προβλήματα αλλά η οικογένειά της δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να την πάει στην Καλκούτα σε έναν εξειδικευμένο γιατρό. Σύμφωνα με τον τοπικό γιατρό, η Suman Kathun έχει δυσλειτουργικό βλεννογόνο αδένα και πρέπει να δει έναν ειδικό στο Δελχί ή Mumbai, προτού να είσαι πάρα πολύ αργά.
image

Δεν υπάρχουν σχόλια: