ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το συγκινητικό "αντίο" του Ντουντού!!!

Με την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τις καλές στιγμές και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αν επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον είπε το «αντίο» στους ερυθρόλευκους ο Ντουντού Σουαρένσε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.
Ο Βραζιλιάνος μέσος ευχαρίστησε τους πάντες, σημείωσε πως φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Βαλβέρδε.
«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Γνωρίζει άριστα πως θα διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές» σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία και στους Σωκράτη Κόκκαλη και Ανδρέα Νινιάδη, οι οποίοι –όπως είπε- τον έφεραν στο «λιμάνι».
Ο 28χρονος βραζιλιάνος (έχει σήμερα γενέθλια), τέλος, στάθηκε ιδιαίτερα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τους οποίους και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, ενώ -ερωτώμενος σχετικά- σημείωσε (και μάλιστα στα ελληνικά!) ότι αυτό που δε θα ξεχάσει από την 3ετή παρουσία του στην Ελλάδα είναι «το "Γ. Καραϊσκάκης", η Γλυφάδα και ο freddo cappuccino καφές»!
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: