ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο προπονητής του Οδυσσέα Αναγέννησης, Ανδρέας Παντζιαράς, στο FL2.GR

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών κατάφερε να πάρει το όγδοο σερί θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και με τη νίκη της Τετάρτης επί του Μακεδονικού (1-0), έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Κάτι που παραδέχτηκε και με δηλώσεις του στο FL2.GR, ο προπονητής του συλλόγου, Ανδρέας Παντζιαράς.
Ο Ελληνας κόουτς, τόνισε πως η ομάδα του έπαιζε με ένα σωματείο που δεν είχε καθόλου άγχος (βρίσκεται στην τελευταία θέση) και αυτό γύρισε "μπούμερανγκ" προς την ομάδα του, η οποία "καίγονταν" για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, τελικά ο Οδυσσέας τα κατάφερε και αυτό ικανοποίησε τους πάντες.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Παντζιαράς στο FL2.GR:
Για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό: "Είναι η μοναδική ομάδα ίσως στο πρωτάθλημα που δεν έχει άγχος. Αυτό την κάνει να παίζει ελεύθερα και εμείς αγχωθήκαμε γιατί θέλαμε το τρίποντο. Αυτό φάνηκε στο πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και ανεβάσαμε ρυθμό. Ετσι καταφέραμε να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο γκολ και το σκορ να ήταν μεγαλύτερο".
Για το αν η ομάδα του έκανε βήμα παραμονής: "Σίγουρα κάναμε ένα βήμα για την παραμονή. Αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε ακόμη 5 παιχνίδια να δώσουμε και όλα είναι πολύ δύσκολα. Για να σωθούμε θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε. Παντως, είμαστε σε καλό δρόμο".
Για το επόμενο ματς: "Παίζουμε στην έδρα του Ναυπακτιακού. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε τα πάντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: