ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Super League: ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0 (video)

Ο ΠΑΟK πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Λάρισα για την 28η αγωνιστική στη Super League 2010 – 2011 και την καταδίκασε σε υποβιβασμό. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης το πέτυχε ο Αθανασιάδης στο 68΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς στο 90΄ αποβλήθηκε ο Tall.
Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν από το πρώτο λεπτό την ΑΕΛ στα καρέ της, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνά της από τα πλάγια με τους El Zhar – κυρίως – και Vierinha, δεν ανησύχησαν, όμως, ουσιαστικά τον Αμπάρη. Οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο ημίωρο κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και μάλιστα είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 40΄ όταν η κεφαλιά του Cousin πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Η εικόνα δεν άλλαξε στο β΄ μέρος, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία και τη Λάρισα να προσπαθεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Ο Μάκης Χάβος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη σε μία προσπάθεια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, η οποία αύξανε την πίεσή της όσο κυλούσε ο χρόνος. Ο «δικέφαλος» έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 68΄ με σουτ του Αθανασιάδη στο 68΄ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια, οι «βυσσινί» είχαν δύο καλές στιγμές με ισάριθμα σουτ του Tshibamba τα οποία πέρασαν μόλις άουτ. Οι παίκτες του Κωστένογλου κυνήγησαν την ισοφάριση και στο 88΄ ο Χαλκιάς απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ναμπίζα και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.
Σκόρερ: 68΄ Αθανασιάδης
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto, Lino, Μαλεζάς, Contreras, Garcia (32΄ Arias), Vitolo (58΄ Σαλπιγγίδης), Ivic, El Zhar, Vierinha, Muslimovic (65΄ Αθνασιάδης)
Λάρισα: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Tall, Κατσιαρός, Iglecias, Kozak (61΄ Abubakari), Metin (76΄ Metin), Pancrate (13΄ Blazek), Tshibamba, Cousin,
Σε λίγο το video με τα highlights από το ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0

PAOK AEL HL 1-0 by panklo

Δεν υπάρχουν σχόλια: