ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πατρινός... που την έπεσε στον εστιάτορα!!!

Το περιστατικό έχει ήδη συζητηθεί ευρέως και αφορά γνωστό Πατρινό, ο οποίος επιχείρησε να βγάλει «άχρηστο» επίσης γνωστό εστιάτορα γιατί... του την «έπεσε» αλλά δεν ανταποκρίθηκε! Ο Πατρινός (ο οποίος τα έχει τα χρονάκια του) είναι γνωστός και για τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις. Είναι, όμως, ιδιαιτέρως μορφωμένος και κατά καιρούς διοργανώνει εκδηλώσεις, οι οποίες είναι άκρως επιτυχημένες (για τα δεδομένα της εποχής, το αντικείμενό τους και την δύσκολη συγκυρία). Μάλιστα, έχει στο πλευρό του και άλλους που με διάφορους τρόπους τον βοηθούν στη διοργάνωση.
Κάποιες από τις εκδηλώσεις πραγματοποιούνταν σε εστιατόριο της περιοχής και -όπως μαθαίναμε- είχαν μεγάλη συμμετοχή. Ξαφνικά, όμως, ο γνωστός Πατρινός αποφάσισε να αλλάξει «στέκι» και δικαιολόγησε την επιλογή του στο γεγονός πως ο εστιάτορας δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των εκδηλώσεων ενώ σε κάποιους από το περιβάλλον του ισχυριζόταν πως... τα φαγητά του δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τους συμμετέχοντες! Ουσιαστικά του έκανε και δυσφήμιση!
Πυρ και μανία έγινε ο εστιάτορας όταν έμαθε όσα έλεγε για εκείνον ο γνωστός Πατρινός και αποφάσισε... να περάσει στην αντεπίθεση: «Α, όλα και όλα, δεν θα μας βγάλει και άχρηστους! Τον σεβάστηκα, αλλά τώρα θα αποκαλύψω τι συνέβη», δήλωσε στην ομήγυρή του και συνέχισε: «Ο κύριος αυτός μου την "έπεσε", ήθελε να κάνουμε σχέση, και επειδή δεν ανταποκρίθηκα άρχισε να βγάζει "βρώμες" για το μαγαζί μου», δήλωσε με έμφαση.
Όσοι πληροφορήθηκαν το περιστατικό και την καταγγελία του εστιάτορα... έπεσαν από τα σύννεφα! Ιδιαιτέρως όσοι γνώριζαν και τους δύο, πόσο μάλλον εκείνοι που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και απολάμβαναν το φαγητό!
Ούτε που θέλει να τον ξαναδεί!
Ο εστιάτορας... ούτε που θέλει να δει τον «επώνυμο» Πατρινό! Όσο για εκείνον; Όπως ήταν αναμενόμενο διαψεύδει τα όσα υποστηρίζει ο εστιάτορας και επιμένει στην αρχική του άποψη περί... του μη εύγεστου φαγητού και κακού σέρβις!
Έτσι οι εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν από εδώ και στο εξής (δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η επόμενη - πιθανόν από το φθινόπωρο)... θα φιλοξενηθούν σε άλλο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: