ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κανονικά τα πλέι-οφ, αλλά με όρους, αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Στην κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το θέμα της βίας στον αθλητισμό, αποφασίστηκε τα πλέι-οφ της Super League να διεξαχθούν κανονικά, αλλά μόνο αν όλοι εμπλεκόμενοι εγγυηθούν ότι δε θα υπάρξουν έκτροπα. «Οι αγώνες των πλέι-οφ θα γίνουν, εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι εγγυηθούν για την ομαλή διεξαγωγή τους. Αν δεν το κάνουν, η Πολιτεία θα τους αναβάλει. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους ματαιώσουμε, αλλά ο πρωθυπουργός δεν αποκλείει καμία κίνηση», τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος!
Στη συζήτηση συμμετείχαν, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης και οι υφυπουργοί Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης και Οικονομικών Μιχάλης Κουσελάς. Όλοι συμφώνησαν να μην παρέμβουν άμεσα στα εσωτερικά του ποδοσφαίρου, αλλά έδωσαν σαφείς οδηγίες στην παραμικρή αφορμή να διακόπτεται το παιχνίδι, ενώ αν υπάρχουν επεισόδια πριν από αυτά, τότε η κυβέρνηση θα μπορεί να επικαλείται λόγους ανωτέρας βίας και αγώνας δε θα διεξάγεται.
Μένει να αποδειχθεί αν, σε περίπτωση που δημιουργηθούν έκτροπα, οι εξαγγελίες γίνουν πράξη ή θα μείνουν στα λόγια, ενώ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: