ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Έτοιμος για παραίτηση ο διευθυντής αδειοδότησης της ΕΠΟ

Έντονα δυσαρεστημένος με τα μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και κυρίως με τον πρόεδρο της, Δημήτρη Γυφτάκη, που τον απέβαλε(!) από την αίθουσα, φέρεται να είναι ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, που δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και στην παραίτηση! Για το θέμα των φακέλων του Ηρακλή και του Πανιωνίου, μάλιστα, λέγεται πως δήλωσε ότι νιώθει να κυνηγάει ανεμόμυλους!Μια ιστορία με προεκτάσεις που θα συζητηθούν, φαίνεται να εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην ΕΠΟ. Το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης εξέταζε τις υποθέσεις του Ηρακλή και του Πανιωνίου, ο πρόεδρος της και συνταξιούχος Αρεοπαγίτης, Δημήτρης Γυφτάκης, απέβαλε από την αίθουσα συνεδρίασης τον διευθυντή του τμήματος, Γιώργο Δημητρίου, κατηγορώντας τον ότι είναι ιδιαίτερα εριστικός και ειρωνικός με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων!
Ο κ. Δημητρίου είναι ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόρριψη των φακέλων των δύο ΠΑΕ σε πρώτο βαθμό, ενώ οι διοικήσεις και οι νομικοί όλων των ομάδων που βρέθηκαν ενώπιον του τις τελευταίες ημέρες, είχαν να λένε για την αυστηρότητα του! Ο Δημήτρης Γυφτάκης και τα υπόλοιπα μέλη, από την άλλη, θεωρούνται από τις ομάδες πιο προσιτοί και περισσότερο ελαστικοί.
Μετά το περιστατικό της Δευτέρας, ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης φερόταν να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και συνάμα απογοητευμένος με όσα είχαν προηγηθεί. Λέγεται, μάλιστα, ότι δήλωνε πως από τη θέση αυτή νιώθει σαν να κυνηγάει ανεμόμυλους και ότι σε κάποιους απλώς δεν αρέσει να ακούνε την αλήθεια!
Η απογοήτευση του Γιώργου Δημητρίου φαντάζει πλέον εξαιρετικά πιθανό να τον οδηγήσει ακόμη και σε παραίτηση, αν όχι άμεσα, πιθανόν όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αδειοδοτήσεων. Σημασία έχει πάντως, το πώς «διαβάζονται» και πως ερμηνεύονται όλα τα παραπάνω. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις