ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Επιτέλους... τέλος με Μιραλάς!

Είναι μια υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε... σίριαλ. Αλλά που όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε το φινάλε της
. Το απόγευμα της Πέμπτης ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό θα έχει την τελική συνάντηση με τους διοικούντες του Ολυμπιακού.
Από αυτό το ραντεβού θα προκύψει το αποτέλεσμα που λογικά θα δέσει τον Βέλγο στο μεγάλο λιμάνι για τα επόμενα τρία χρόνια. Και λέμε λογικά μιας και μέχρι να προκύψει η τελική συμφωνία σε μια ιστορία που κρατάει περί τους έξι μήνες θα πρέπει πάντα να κρατάμε μια "πισινή". Είναι απρόβλεπτος ο Ενροτό και οι χειρισμοί του σε μια υπόθεση που θα έπρεπε να είναι πιο απλή. Γιατί και ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη, και ο Μιραλάς θέλει να μείνει. Που να υπήρχε και κάποιος να... διαφωνεί λοιπόν.
Για να καταλάβει κανείς την ιδιορρυθμία του Ενροτό φτάνει απλά ένα επιχείρημα. Το γεγονός ότι δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό, στο ραντεβού που έγινε το απόγευμα. Στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους Μαθία, Βρέντζο και Γιαννίκο. Περισσότερες από δύο ώρες τα είπαν, αλλά στο τελικό "οκ" δεν έφτασαν.
Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από αυτό το ραντεβού ήταν πολύ προσεκτικοί στα όσα έλεγαν και μετέθεταν το ενδιαφέρον για το ραντεβού της Πέμπτης.
Ο Ενροτό μετά το ραντεβού, συναντήθηκε με τον Μιραλάς και πήγαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Εκεί αξίζει να σημειωθεί πως "έπεσαν" πάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ όπου δειπνούσε. Ο Μιραλάς χαιρετήθηκε με κάποιους από τους παίκτες των Κυπελλούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: