ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Περιοδείες ανά την Ελλάδα ετοιμάζει ο Τερζής

Στην Ελλάδα της καρδιάς του είναι αφιερωμένο το φετινό καλοκαίρι του Πασχάλη Τερζή.
Είναι γνωστή η επιθυμία του λαϊκού μας βάρδου να εγκαταλείψει τις λαϊκές πίστες.

Η νύχτα τον έχει κουράσει, όπως έχει δηλώσει, και πλέον η επικοινωνία του με το κοινό θα είναι κυρίως σε συναυλιακούς χώρους. Χωρίς μόνιμη έδρα, αγκαλιά με όλους τους Ελληνες που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι ο Πασχάλης Τερζής ακολουθεί τον δικό του δρόμο περιοδεύοντας στην Ελλάδα. Θα ικανοποιήσει την επιθυμία που του έχουν εκφράσει χρόνια τώρα οι φανατικοί θαυμαστές του να τον απολαύσουν από κοντά και να μεθύσουν με τα τραγούδια του.
Ο Πασχάλης Τερζής θα ξεκινήσει από τα μέρη τα δικά του, τη βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, από την Καβάλα στις 18 Ιουνίου. Θα ακολουθήσουν τα Γιάννενα, η Πάτρα, η Λάρισα, το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Καλαμάτα. Οπως μάθαμε, θα επισκεφθεί όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, γιατί ο ίδιος αισθάνεται ότι το οφείλει σε αυτούς τους ανθρώπους που τον στηρίζουν περίπου τέσσερις δεκαετίες.
Ισως αυτή η τουρνέ να εντάσσεται στην απόφαση που πήρε ο καλλιτέχνης πέρσι να κάνει πλέον επιλεκτικές εμφανίσεις, κυρίως σε συναυλιακούς χώρους, γιατί -σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου- είχε κουραστεί πολύ να ξενυχτάει στις πίστες τριάντα οχτώ συνεχή χρόνια.
Και τον χειμώνα -μαθαίνουμε- ο Πασχάλης Τερζής θα κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς και θα συνεχίσει να έχει επαφή με το κοινό του μέσα από συναυλιακούς χώρους.
Espressonews
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: