ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Τελικός Κυπέλλου: Ο θρόνος χωράει έναν

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο Ελληνικό...
για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το κύπελλο Ελλάδας. (15/5, 18.30, ΝΕΤ).
Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τους κυπελλούχους Ελλάδας οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν στην κατοχή τους τον τίτλο τον οποίο κατέκτησαν πέρσι. Ένα παιχνίδι, ένα τρόπαιο λοιπόν, με τα αστέρια των δύο ομάδων να είναι έτοιμα να πάρουν πάνω τους το ματς και να χαρίσουν τον τίτλο στην ομάδα τους.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κοντραριστεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον τελευταίο να έχει νικήσει στις δύο φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά και στις δύο φορές που είχαν βρεθεί παλαιότερα σε τελικό του θεσμού.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα γεγονός που του επιτρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του χωρίς «πονοκεφάλους» οι οποίοι ενδεχομένως να τον ανάγκαζαν να προχωρήσει σε αλχημείες.
Στον αντίποδα ο «Ντούντα» θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις κοντά στο καλάθι, καθώς απουσιάζει ο Ράσο Νεστέροβιτς, αλλά και στην περιφέρεια, μιας και ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στα πλάνα του, αλλά προέρχεται από τραυματισμό ο οποίος τον άφησε για αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.
Όλα όμως τα προγνωστικά, αλλά και οι απουσίες πάνε «περίπατο» όταν οι δύο ομάδες μπουν στο παρκέ. Εκεί μιλάει μόνο το κίνητρο και η ψυχή. Νικήτρια ομάδα στο τέλος της ημέρας θα είναι εκείνη που το ήθελε πιο πολύ και το διεκδίκησε με τον πιο έξυπνο τρόπο.
Όσον αφορά τον κόσμο κάθε ομάδα έχει πάρει από 900 εισιτήρια ενώ σε συνδυασμό με τους επίσημους και τους προσκεκλημένους το γήπεδο του Ελληνικού θα φιλοξενήσει περίπου 2000 φίλους του μπάσκετ οι οποίοι θα δουν να αγωνίζονται δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: