ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Κ. Παπαδόπουλος: "Είμαι υπερήφανος για την κλήση μου στην Εθνική"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του με την επιβράβευση να έρχεται με την κλήση του στην Εθνική. Ο Έλληνας άσος μιλώντας στην εφημερίδα  "Πρώτο Θέμα" ευχαρίστησε τον
Φερνάντο Σάντος που τον κάλεσε τονίζοντας παράλληλα πως το γεγονός αυτό τον φορτώνει με άγχος καθώς δεν θέλει να απογοητεύσει τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα: "Είναι όντως μεγάλη χαρά και τιμή που ο κ. Σάντος με κάλεσε στην εθνική και τον ευχαριστώ για αυτό. Αισθάνομαι περήφανος, αλλά έχω και πολύ άγχος γιατί πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για την θητεία του στη Σάλκε: "Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Από παιδί αυτό ήθελα να κάνω και ευτυχώς τα κατάφερα. Ξεκίνησα από τον Σβορώνο Πιερίας, πήγα στον Ολυμπιακό και έπειτα στη Σάλκε. Η κατάκτηση του Κυπέλλου, που είναι και το πρώτο μου με τη συγκεκριμένη ομάδα, με κάνει πολύ χαρούμενο και περήφανο γιατί όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή τη χρονιά.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο και βάζω στόχους. Η ηλικία μου σίγουρα παίζει ρόλο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η διάκριση αυτή ήρθε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πανηγύρισα με την ελληνική σημαία γιατί έτσι ένιωθα. Δεν είχε κάποιο συμβολικό χαρακτήρα αυτή η κίνηση. Είμαι έλληνας, περήφανος για την πατρίδα μου και εκείνη τη στιγμή ένιωσα την ανάγκη να χαρώ τυλιγμένος με τη γαλανόλευκη".

Για τη βία στα γήπεδα: "Με τη βία στα γήπεδα νομίζω πως δεν συμφωνεί κανείς . Πόσο μάλλον εγώ που είμαι ποδοσφαιριστής και βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο. Είναι τραγικό. Δεν είναι ωραίο και ως θέαμα. Πιστεύω ότι ένας από τους βασικούς λόγους που οι Έλληνες που θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό είναι αυτός".

Για την Γερμανία και την άποψη τους για τους Έλληνες: "Οι Γερμανοί μπορεί να έχουν ένα οργανωμένο κράτος με νόμους και πειθαρχία, ωστόσο δεν ξέρω αν δουλεύουν πιο πολύ από τους Έλληνες. Με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Γερμανοί δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για εμάς. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να αλλάξω την αντίληψη αυτή. Εμένα μου αρέσει η Ελλάδα και οι άνθρωποι της".
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: