ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια και τη διακοπή στο ντέρμπυ της Αυστρίας, Ραπίντ- Αούστρια

Φαινόμενα που διαδραματίστηκαν στο δικό μας τελικό Κυπέλλου. Συμβαίνουν παντού: Πιο πρόσφατο το συμβάν με το νεκρό στη Βραζιλία. Μετα τα επεισόδια σε Πολωνία, Μεξικό, Αργεντινή, ενώ νεότερο θύμα είναι το ποδόσφαιρο της... πολιτισμένης Αυστρίας.
Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια
Στο παραδοσιακό ντέρμπι της Βιέννης, οπαδοί της γηπεδούχου Ραπίντ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, μόλις η ομάδα τους έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ από την Αούστρια, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά. Στο στόχαστρο των εξαγριωμένων χούλιγκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες, βρέθηκαν κυρίως οι παίκτες της δικής τους ομάδας, αλλά και οι φίλοι των φιλοξενούμενων.

Οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευσαν φωτοβολίδες κατά των φίλων της Αούστρια, με την αστυνομία να τους εμποδίζει να πλησιάσουν, πριν τελικά κάνει οργανωμένη επιχείρηση για να τους απωθήσει πίσω στις κερκίδες. Η διοίκηση των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε που δεν υπήρξαν συλλήψεις, όμως η αστυνομία τόνισεα ότι εκείνη δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή και τα πρόσωπα των παραβατών έχουν αναγνωριστεί.

Το παιχνίδι αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ της Αούστια, η οποία τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν θα μείνει δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Στουρμ Γκρατς. Αντίθετα, η Ραπίντ κινδυνεύει με μεγάλη ποινή. 
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: