ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ηρακλής: Νέα διοίκηση με τον Βασίλη Χατζηπαναγή (;)

Την ώρα που ο Ηρακλής παλεύει για τη σωτηρία του και την παραμονή του στη Super League, η συντονιστική επιτροπή που εκλέχτηκε τις προηγούμενες μέρες είχε πριν από λίγη ώρα συνάντηση στο Κατσάνειο, με αποτέλεσμα να προκύψουν διοικητικά… νέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν και έπειτα από πολύωρες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν αποφασίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα η συγκεκριμένη ομάδα να αναλάβει δράση και να αποτελέσει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.
Τα άτομα που θα συμμετέχουν θα είναι πολλά και θα προέρχονται από την οικογένεια του Ηρακλή, με σκοπό να βγάλουν τους κυανόλευκους από τη δύσκολη θέση. Μάλιστα, θα πρόκειται για παλιούς αθλητές της ομάδας, παράγοντες που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάποια πόστα σε διάφορες διοικήσεις, αλλά και ανθρώπους από τον πολιτικό χώρο που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον «Γηραιό».
Παράλληλα, δεν αποκλείεται ενεργό ρόλο σε όλο αυτό να έχει και ο Βασίλης Χατζηπαναγής. Αύριο το πρωί η συντονιστική επιτροπή σωτηρίας θα βρεθεί στη Μίκρα προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες με τη νομική υπηρεσία.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: