ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Καστοριά: «Ξάφριζε» το σπίτι που εργαζόταν

Της πρόσφεραν εργασία και μεροκάματο, αλλά αυτή επιζητώντας περισσότερα χρήματα, έκλεβε συστηματικά το σπίτι στο οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες της.
Το ποσό των 800 ευρώ που έκλεψε η 35χρονη ημεδαπή οικιακή βοηθός, ήταν το τελευταίο που «ξάφρισε», καθώς τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και συνελήφθη.
Η σύλληψη έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στους Μανιάκους Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Η δράστης που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι ημεδαπού, αφαίρεσε το ποσό των 800 ευρώ, το οποίο όμως είχε προσημειωθεί, καθώς από καιρό υπήρχαν υπόνοιες ότι η 35χρονη βάζει χέρι στο ταμείο του σπιτιού.
Πράγματι τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν στην κατοχή της, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση, από τον Δεκέμβριο του 2010 έως και σήμερα η οικιακή βοηθός είχε αφαιρέσει συνολικά το ποσό των 5.140 ευρώ.
Τα 800 ευρώ της τελευταίας κλοπής αποδόθηκαν στον παθόντα, ενώ η δράστης με την σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς.

Κλοπή μοτοποδηλάτου
Στο μεταξύ, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα συνελήφθη ένας εκ των δύο αλλοδαπών που έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο, το οποίο όμως αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν.
Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, στην Ιεροπηγή Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός 24 ετών για κλοπή.
Ο εν λόγω δράστης με έναν ομοεθνή του εντοπίστηκαν να κινούνται προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με μοτοποδήλατο που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και οι δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εγκατέλειψαν το δίκυκλο. Ο ένας δράστης εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη.
Το μοτοποδήλατο επιστράφηκε στον κάτοχό του, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις