ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Champions League: Manchester United – Schalke 4-1 (video)

Η Manchester United επικράτησε με 4-1 της Schalke στο «Old Trafford» για τα ημιτελικά του Champions League και συνδυασμό με το 0-2 της «Veltins-Arena», προκρίθηκε άνετα στον τελικό της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει την
Barcelona. Τα τέρματα των Άγγλων σημείωσαν οι Valencia στο 26, Gibson στο 32, και Anderson στο 72′ και στο 76′, ενώ για τους Γερμανούς βρήκε δίχτυα ο Jurado στο 35.
Η Schalke ξεκίνησε δυνατά και απείλησε στο 8’ με τον Farfan να σουτάρει, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ. Η United «απάντησε» στο 13’ με τον Berbatov να ταλαιπωρεί την άμυνα των Γερμανών, αλλά η τελική του πάσα δεν ήταν καλή και έτσι η ευκαιρία χάθηκε. Στη συνέχεια και μέχρι το 26’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Valencia. Μετά την ψυχρολουσία η Schalke, δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 32’ ο Gibson με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Neuer. Οι Γερμανοί πάντως επέστρεψαν στο παιχνίδι στο 35’ με σουτ του Jurado. Το 2-1 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, αφού μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο.
Πρώτη καλή φάση στην επανάληψη στο 55’ για την United με τον Anderson να σουτάρει και τον Neuer να διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς να υπάρξει η μεγάλη ευκαιρία εκατέρωθεν μέχρι το 72’, όταν ο Anderson αυτή τη φορά με σουτ κατάφερε να παραβιάσει για τρίτη φορά την εστία των Γερμανών. Ο Anderson, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δευτέρου ημιχρόνου για την United, καθώς στο 76’ χτύπησε και πάλι, γράφοντας το 4-1 δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Από κει και πέρα ο αγώνας μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία και η τελευταία αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 91’ με τον Neuer να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε ο Owen, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 77’.
Σκόρερ: 26’ Valencia, 32’ Gibson, 72’ και 76′ Anderson / 35’ Jurado
Οι συνθέσεις:
Manchester United: Van der Sar, Rafael (60′ Evra), Smalling, Evans, O’Shea, Gibson, Scholes (74′ Fletcher), Anderson, Nani, Valencia, Berbatov (77′ Owen).
Schalke: Neuer, Uchida, Howedes (69′ Huntelaar), Metzelder, Escudero, Παπαδόπουλος, Jurado, Farfan (75′ Matip), Baumjohann (46′ Edu), Draxler, Raul.
Δείτε σε video τα γκολ της αναμέτρησης Manchester United – Schalke 4-1

szólj hozzá: ---

szólj hozzá: ---

szólj hozzá: ---

szólj hozzá: ---

Δεν υπάρχουν σχόλια: