ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Euroleague: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης MVP της σεζόν 2010 – 2011

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε ο MVP της Euroleague για τη σεζόν 2010 – 2011, ο δεύτερος Έλληνας που το καταφέρνει μετά το Θοδωρή Παπαλουκά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε ακόμη στην καλύτερη πεντάδα, μαζί με τον Batiste, το Σχορτσανίτη, τον San Emeterio της Caja Laboral και τον Navarro της Barcelona.
 Στο γκαλά της Euroleague, ο άσος των «πρασίνων» πήρε ακόμη το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και έγινε ο πρώτος παίκτης που το κάνει το… νταμπλ στην ιστορία της διοργάνωσης. Οι διακρίσεις για το «τριφύλλι» δε σταμάτησαν εκεί, αφού και ο Mike Batiste συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα μαζί με τον συμπαίκτη του.
Ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού, ήταν μέλος της δεύτερης πεντάδας, την οποία συμπλήρωσαν οι Pargo (Maccabi), Llull (Real), Savanovic (Valencia) και Ksistof Lavrinovic (Siena). Τέλος, καλύτερος νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Mirotic της Real Madrid.
Ο Διαμαντίδης, δήλωσε για την ανάδειξή του ως MVP: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Σε αυτά τα βραβεία μετράει η ομαδική δουλειά και αυτό που θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Κανείς δεν κερδίζει μόνος του. Ο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας και θέλουμε κατακτήσουμε το τρόπαιο».

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά.

παμε για την κουπα!!!!!!!!!!!