ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Hot στα κόκκινα η Bar Refaeli!!!

Η Bar Refaeli πρόσφατα ψηφίστηκε ως η 6η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, και έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι άξιζε την πρωτιά. Το μοντέλο από το Ισραήλ μας δείχνει για ακόμα μια φορά τις υπέροχες καμπύλες της, για χάρη της τελευταίας κολεξιόν εσωρούχων της εταιρίας Passionata.
Το ότι αυτή είναι η Τρίτη φορά που η γαλλική εταιρία επιλέγει την Refaeli για να προωθήσει τα εσώρουχά τους σημαίνει πολλά. Πότε με κατακόκκινα σέξι εσώρουχα και πότε με πράσινα και μαύρα, το επιτυχημένο μοντέλο ποζάρει με νάζι στον φωτογραφικό φακό και
κάνει όλους τους άνδρες να τα χάνουν.
Εκτός από τις υπέροχες φωτογραφίες, οι άνδρες πλέον και έναν επιπλέον λόγο να χαίρονται, καθώς φήμες θέλουν την καλλονή να έχει χωρίσει οριστικά με τον γόη του Hollywood, τον ηθοποιό Leonardo Di Caprio. Μάλιστα, η πρόσφατη εμφάνισή της στο Met Ball της Νέας Υόρκης πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φήμες.


Την ίδια ώρα, το πρώην εξώφυλλο του Sports Illustrated, βρέθηκε στο Top 10 των πιο εκρηκτικών γυναικών του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Maxim. Οι πέντε κοπέλες που βρέθηκαν στην κορυφή και πρίν την Rafaeli, είναι τα μοντέλα Rosie Huntington και Olivia Munn, καθώς επίσης η τραγουδίστρια Katy Perry, και οι ηθοποιοί Cameron Diaz και Mila Kunis.







Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: