ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Στο κελί ο Στρος - Στο twitter η καμαριέρα!!!

Από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας κοπέλας η οποία φέρεται να είναι η καμαριέρα Οφηλία Φαμοντιτίνα, την οποία προσπάθησε να βιάσει σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο επικεφαλής του ΔΝΤ. Ωστόσο κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει εαν πρόκειται για την γυναίκα η οποία έστειλε στην φυλακή τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του πλανήτη. (To thebest  την αναρτά με κάθε επιφύλαξη)
Ο Στρος Καν βρίσκεται πλέον σε μια από τις πιο διάσημες φυλακές των ΗΠΑ, στις φυλακές Ράϊκερς της Νέας Υόρκης. Αυτό θα είναι το "σπίτι" του για τις επόμενες τρεις ημέρες έως ότου οδηγηθεί ξανά μπροστά στο δικαστηριο, αυτή τη φορά κλεισμένων των θυρών, προκειμένου οι ένορκοι ν' αποφασίσουν αν είναι ένοχος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, περί σεξουαλικής επίθεσης και προσπάθειας βιασμού της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel. Η δίκη έχει οριστεί για τις 20 Μαϊου.
Oι φυλακές Ράϊκερς έχουν μεγάλη προϊστορία και θεωρούνται από τα πιο σκληρά σωφρονιστικά ιδρύματα με συμμορίες να τις διοικούν και για το λόγο αυτό, ο Ντομινίκ Στρος Καν θα φυλάσσεται επι 24ωρου βάσεως και δεν θα συναναστρέφεται άλλους κρατούμενους.
Το κελί του Στρος – Καν θα είναι γύρω στα 13 τετραγωνικά. Θα πρέπει να ξυπνάει στις έξι το πρωί, ενώ τα φώτα στο κελί του θα κλείνουν στις 11 το βράδυ. Πολλοί κρατούμενοι, με καλή διαγωγή, απολαμβάνουν μια επί πλέον ώρα «αναψυχής».
Όσο για τα γεύματα, αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με το μενού στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια του Μανχάταν, αφού αποτελούνται από τροφές όπως μπιφτέκια γαλοπούλας, λαχανικά και φέτες ψωμιού.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: