ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ : Στην Α2 η ΑΕΚ

Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή του Ηλυσιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή και έτσι η ΑΕΚ υποβιβάζεται στην Α2: «Το ΑΣΕΑΔ δέχεται την προσφυγή της ΚΑΕ Ηλυσιακός και απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ (28/4/11)».
Η ΑΕΚ έχει τερματίσει στην 13η θέση και θα υποβιβαζόταν στην Α2, όμως προχώρησε σε καταγγελία κατά του Ηλυσιακού, υποστηρίζοντας ότι μέτοχος της ομάδας ήταν ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης. Η Ένωση δικαιώθηκε με την απόφαση του αθλητικού δικαστή:
«Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».
Πλέον, αναμένεται η επικύρωση της βαθμολογίας το απόγευμα από το ΔΣ της ΕΟΚ. Αν η ΑΕΚ δεν προσφύγει σε πολιτικά ή διεθνή δικαστήρια, τότε θα υποβιβαστεί στην Α2, εκτός και αν ο αριθμός των ομάδων που θα αγωνίζονται του χρόνου στην Α1 αυξηθεί.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: