ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μόστραραν τα γεννητικά τους όργανα και τους έφτυναν!




Το παράδοξο είναι πως το κοινό όχι μόνο δεν σοκαρίστηκε... αλλά έδειξε να το ευχαριστιέται! Η Daily Mail ωστόσο με συντηρητισμό γράφει: "Αυτού του είδους η τιποτένια συμπεριφορά είναι προσβολή των αξιών μας"
Tο θέατρο Sadler's Wells Theatre είναι αναμφισβήτητα ένα εξόχως σοβαρό θέατρο. Ιδρύθηκε τον 17ο αιώνα και από τότε ανεβάζει διαρκώς μεγάλες θεατρικές παραγωγές.Ωστόσο στην μακρόχρονη ιστορία του – που μετρά 328 χρόνια- ποτέ δεν παρουσίασε κάτι τόσο πολύ προκλητικό όσο η παράσταση "Un Peu De Tendresse, Bordel de Merde!" που ελληνιστί σημαίνει: "Λιγάκι τρυφερότητα, μπουρδέλο από σκατά!"
Και ναι.. ήταν σίγουρο πως θα προκαλούσε αντιδράσεις, όχι μόνο από τον τίτλο του έργου, αλλά και από το ότι είκοσι γυμνοί χορευτές με ξανθιές περούκες ανέβαιναν πάνω τους, δείχνοντάς τους τα γεννητικά τους όργανα και τα οπίσθιά τους, φτύνοντας τα γυαλιά των θεατών και αρπάζοντας τα χαρτιά και τα μολύβια των κριτικών!
Το παράδοξο είναι πως το κοινό όχι μόνο δεν σοκαρίστηκε… αλλά έδειξε να το ευχαριστιέται! Η Daily Mail ωστόσο με συντηρητισμό γράφει: "Αυτού του είδους η τιποτένια συμπεριφορά είναι προσβολή των αξιών μας"
Μόστραραν τα γεννητικά τους όργανα και τους έφτυναν! Ιθύνων νους όλου αυτού του εγχειρήματος είναι ο Dave St-Pierre, ένας τρομερός χορογράφος από τον Καναδά που οι συμπατριώτες του αποκαλούν "ημίθεο" του χορού και ο υπόλοιπος κόσμος θεωρεί απόγονο της Πίνα Μπάους (Pina Bausch). Η ίδια η Μπάους τον είχε αποκαλέσει μάλιστα κάποτε "πορνογραφικό εξώγαμο παιδί της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: