ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Απολύσεις, διαθεσιμότητα διαιτητών και… play-off!

Μόνο αδιάφορη δεν άφησε την ΕΠΟ η δημοσιοποίηση των ονομάτων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως απέδειξε με τις αποφάσεις της σημερινής της συνεδρίασης. Πιο συγκεκριμένα, η ομοσπονδία προχώρησε σε απόλυση των υπαλλήλων της, Ανδρέα Καραγκιόζη και Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο πρώτος εμπλέκεται στην υπόθεση των πλαστογραφιών και ο δεύτερος σε αυτή που αφορά τους στημένους αγώνες.
Παράλληλα, το Δ.Σ της ΕΠΟ αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα τους διαιτητές Σούπερ Λίγκας Δημήτρη Καλόπουλο και Θανάση Γιάχο, όπως και τον Χρήστο Σφήκα από τη Football League. Kαι οι τρεις εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Επίσης, στο Δ.Σ αποφασίστηκε να συνεδριάσει τη Δευτέρα η Εκτελεστική Γραμματεία για τα υπόλοιπα πρόσωπα, που αναφέρονται στο πόρισμα της Εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, ενώ στις 22 Ιουλίου θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση.


Ζήτησε παραίτηση Πιλάβιου ο Χατζηαποστόλου
Νωρίτερα, συζητήθηκε το θέμα των αδειοδοτήσεων και η προοπτική να μην ισχύσουν τελικά για τη φετινή περίοδο, κάτι που σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα θα πάρουν κανονικά μέρος στα play off της Football League. Ωστόσο, το
συγκεκριμένο θέμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς επικράτησε μεγάλη ένταση στο Δ.Σ λόγω των γεγονότων, που έχουν να κάνουν με τις αποκαλύψεις για τους στημένους αγώνες.
Μάλιστα, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζήτησε την παραίτηση τόσο του προέδρου της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιου, όσο και των μελών του Δ.Σ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου έστειλε έγγραφο, με το οποίο γίνεται γνωστό πως ο Αχιλλέας Μπέος παραιτείται από το Δ.Σ της ΕΠΟ, εξέλιξη φυσιολογική ύστερα από την εμπλοκή του Α. Μπέου στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: