ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Β΄ Εθνική πλέι-οφ: ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Λεβαδειακός για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής και οι Κρητικοί παρέμειναν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας όντας πλέον το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Super League. Σκόρερ ο Ukar στο 23΄ και ο Ζουρούδης στο 35΄ με πέναλτι.
H αναμέτρηση ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, καθώς υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων
Οι Βοιωτοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, στο 23΄ με τον Ukar.

Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 36΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι – το οποίο κέρδισε ο Popovic από τον Μπούρμπο – του Ζουρούδη. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο 63΄ με το Ζουρούδη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν φανερό ότι δεν είχαν δυνάμεις και αυτοί του Λεβαδειακού συνέχισαν να πιέζουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μια και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 23΄ Ukar / 36΄ πεν. Ζουρούδης
Συνθέσεις
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Veron, Γαλανόπουλος, Bulut, Ρόβας (70΄ Ζορμπάς), Kalajdzic (57΄ Κατσικογιάννης), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής, Ukar (79΄ Ζαχαράκης), Μπούρμπος
Ολυμπιακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (64΄ Dimbala), Napoeloni, Begonia, Popovic, Ζουρούδης.
Η βαθμολογία:
ΟΦΗ 12
Λεβαδειακός 9
Δόξα Δράμας 6
Διαγόρας 1

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: